Tűzszerészek dolgoznak az Aréna Plázában

A rendőrség még csütörtök délután elfogta azt a férfit, aki azzal fenyegetőzött, hogy bombát helyezett el az Aréna Plázában. A Kerepesi úti bevásárlóközpontot csütörtök délután három óra körül kellett kiüríteni. Egy olvasónk az írta, a hangosbemondóba azt mondták, műszaki hiba miatt ürítik ki az épületet. Megjelentek a rendőrök is, akik a parkolóba sem engedték le az embereket.

A kiürítést egy fenyegető telefon miatt kellett elrendelni, mondta az Indexnek a rendőrség sajtóügyeletese. Az épület átvizsgálásának idejére mindenkit kitereltek a plázából.

A rendőrség késő délutáni közleménye szerint közveszéllyel fenyegetés miatt kezdtek eljárást egy 38 éves budapesti férfi ellen. A férfi a rendőrség központi telefonszámán bombarobbantással fenyegetőzött. Állítása szerint nemcsak a plázában, de a IV. kerületi rendőrkapitányságon is robbanószerkezetet helyezett, így a rendőrségi épületet is kiürítették.

A férfit egy IV. kerületi lakásban fogták el és őrizetbe vették. A bombariadókkal összefüggésben felmerült költségeket a gyanúsítottal a rendőrség jogi úton megtérítteti.

Forrás:http://index.hu/belfold/2012/12/27/kiuritettek_az_arena_plazat/

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.