Rólunk

Különleges Biztonsági Tanácsadó és Szolgáltató Kft. logó A Tűzszerész Szolgáltató mögött a budapesti székhelyű Különleges Biztonsági Szolgáltató és Tanácsadó Kft. áll.

A cég tulajdonosaiként a  Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága állományában szerzett tapasztalatainkat ma már vállalkozóként hasznosítjuk a magyar és külföldi piacon annak érdekében, hogy megbízóink nyugodt körülmények között tudják végezni tevékenységüket.

Referenciák

Vállalkozóként számos sikeres projektben vettünk részt, de titokvédelmi és biztonsági okokból itt csak egy általános ismertetőt adunk eddigi munkáinkról. Amennyiben konkrét cégnevekre kíváncsi, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Lőszermentesítési tevékenységünk megkezdése előtt hadtörténeti, levéltári kutatásokat végzünk, speciális fémkereső készülékekkel vizsgáljuk át az adott lőszermentesítésre kijelölt területeket, ahol az előforduló robbanótestek, robbanótest-maradványok (lőszerek, aknák, bombák, stb.) felderítését és hatástalanításának megszervezését vállaljuk. Ezeket az átvizsgálásokat a megbízó által kért mélységig hajtjuk végre. Tűzszerész technikai eszközeink között a legkorszerűbb – NATO kóddal ellátott – bomba- és fémkereső készülékek is megtalálhatóak. A hatástalanítás végrehajtásáig a szükséges biztonsági rendszabályok bevezetéséről gondoskodunk. A terület átvizsgálásáról, lőszermentesítéséről és a robbanószerkezetek mentesítéséről műszaki-átadás átvételi dokumentációt készítünk.

Bombafenyegetéssel kapcsolatos tevékenységünk bombariadókkal kapcsolatos tanácsadásban, képzésben, bombariadó tervek készítésében, rendezvények tűzszerészeti szempontú biztosításában nyilvánul meg. Cégünk ezekben az esetekben elsősorban a megelőző, felderítő jellegű átvizsgálást és folyamatos tűzszerészeti jelenlétet biztosít. Megfelelő technikai eszközökkel és robbanóanyag kereső kutyákkal vizsgáljuk át a rendezvény vagy objektum területét, majd ezt követően tűzszerészeti szempontú beléptetést, ügyeletet hajtunk végre.

Szakmai elismerések, engedélyek

A cég munkatársai a megfelelő szakképzettség és gyakorlati idő mellett rendelkeznek minden más, a szolgáltatás nyújtásához szükséges személyi, szakmai, tárgyi, valamint a titokvédelmi és biztonsági előírások betartásának feltételeivel. Rendelkezünk a tevékenység végzéséhez szükséges haditechnikai szolgáltatások nyújtásának engedélyével.

Lőszermentesítés videó