Terület-előkészítés

Engedje meg, hogy segítsünk a komplex terület-előkészítés munkálataiban!

Egy professzionális, gyors, megbízható komplex terület-előkészítés az alábbi munkálatokat foglalja magában: geodézia, bozót és cserjeirtás, fakitermelés és favágás, lőszermentesítés, terület-előkészítő földmunkák (föld kitermelése és elszállítása, humuszolás, nagyterületű földmunka végzés).

A Különleges Biztonsági Szolgáltató és Tanácsadó Kft. komplex terület-előkészítési munkálatai számos beruházásnak jelentettek már megnyugtató megoldást.

Geodézia

A geodéziai munkálatokon belül a terület geodéziai szempontú előkészítését, földmérését, kitűzését vállaljuk.

Geodézia

Geodézia

Bozót és cserjeirtás, fakitermelés és favágás

A bozót- és cserjeirtás, fakitermelés, favágás munkálatokon belül a zöldterület kezelését: fűnyírást és fűkaszálást, parlagfű irtást, vegyszeres gyomirtást, bozót- és cserjeirtást, ágaprítást, mulcsozást, favágást, faaprítást, fadarabolást, veszélyes fa kivágását vállaljuk.

Bozót- és cserjeirtás

Bozót- és cserjeirtás

Lőszermentesítés

A lőszermentesítés (területmentesítés) szárazföldi  és víz alatti lőszer- és robbanóanyag felderítését, hatástalanításának megszervezését jelenti.

Az alábbiakban a HORTOBÁGY LŐSZERMENTESÍTÉSE című kisfilmünket nézhetik meg:

Lőszermentesítés

Lőszermentesítés

Tereprendezés, építési terület előkészítése

A bontás, építési terület előkészítése munkálatokon belül az építési terület megtisztítását; a talajmozgatáson belül: földkitermelést, feltöltést, az építési terület szintbe hozását és egyengetését, árokásást; a takaróréteg eltávolítását, humuszolást; építési terület, mezőgazdasági és erdészeti terület lecsapolását vállaljuk.
Társaságunk vállalja továbbá ömlesztett anyagok (hideg aszfaltkeverék, zúzott kő, kavics, homok, föld, bontott darabos aszfalt, kővel keveredett föld, stb.) mozgatását, rakodását, szállítását.

Bontás és építési terület előkészítése

Bontás és építési terület előkészítése

Kérjen ajánlatot!

Kérjen ajánlatot tereprendezésre és terület előkészítésre! Kollégáink a helyszíni szemle és az előzetes egyeztetés után pontos árajánlatot készítenek Önnek.

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet